Integratie fixed eye-tracking in projectiesysteem Arkite

Deze maand gingen we van start met een nieuwe use case waarin fixed eye-tracking werd geïntegreerd in het projectiesysteem van Arkite. Via dit systeem kunnen dynamische instructies geprojecteerd worden op verschillende plaatsen in de werkomgeving en kunnen belangrijke onderdelen worden belicht tijdens elke stap van het montageproces. 

Arkite projectiesysteem

Met behulp van fixed eye-tracking is het mogelijk om de positie van de ogen te bepalen afkomstig van een gebruiker die zich op een vaste locatie bevindt.

De koppeling van het Arkite systeem met de vaste eye-tracker heeft als voordeel dat er op een niet-intrusieve manier kan worden afgeleid of de ogen al dan niet gericht zijn op de geprojecteerde instructies tijdens het uitvoeren van de taak.

We hadden de opportuniteit om via Arkite reeds testdata te verzamelen bij het Nederlandse maatwerkbedrijf Senzer, producent van de alombekende Maxi-cosi kinderzitjes.. In het verder verloop van deze use case kan deze technologie worden ingezet om de hoeveelheid en het type van de instructies (realtime) aan te passen en zo te optimaliseren voor de verschillende werknemers.

Aarzel alvast niet om ons te contacteren indien u graag meer details ontvangt over het verloop, de inhoud van deze use case (expertgaze@howest.be). 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *